Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Flensjes (pannenkoek gevuld met cocos)

Ingrediënten

200 gram pannenkoekenmix
4 dl melk
2 theelepels rode kleurstof
1 ei
snufje zout
klontje boter
Vulling: 250 gram cocos (gemalen)
Vulling: 175 gram suiker
Vulling: 75 ml melk

Bereiden

Pannenkoek:
Doe de pannenkoekmix in een kom en voeg al roerende de helft van de melk en de kleurstof toe. Klop het ei door het beslag. Voeg al roerende de resterende melk en het zout toe tot een glad beslag ontstaat. Verhit een klontje boter in de koekenpan, giet daarin wa

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Tjauw-Min (Surinaams-Chinees noodle-miegerecht)
Roast Red Pork (geroosterd varkensvlees)
Phulauri (gele erwten balletjes)
Tivallballetjes met Bruine Bonen (vegetarisch gerecht)
Alu en Ei Tarkari (aardappel en ei in masala)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes